Skip to main content

Levensgenieter, energiek & passie voor…

Hoi, ik ben Sascha!

Over mij

Met mijn 1.90 meter ontdekte ik al jong mijn passie voor de sport Basketbal. Als kind viel ik op, was ik raar, want ik stak overal bovenuit. Maar mijn ‘freakfactor’, mijn afwijkende lengte, bleek fantastisch te zijn als basketbalster. Het negatieve gevoel werd omgezet naar een heel positief gevoel. Een energie boost!

Basketballen doe ik niet meer, maar de energie die ik er altijd van kreeg haal ik nu uit mijn werk. Ik ben een kei in supporten en je aanzetten tot beweging. Met mijn enthousiasme en passie voor het loopbaanvak ben ik in staat om je te laten ontdekken wat je wilt in jouw toekomst. Dat kan een volgende stap in je loopbaan zijn of het vinden van een goede balans in je werk en privé. Met altijd als resultaat dat het moeiteloos mag gaan en jij weer genoeg energie hebt om alle situaties de baas te kunnen!

Eigen ervaring

Ik geloof erin dat je vanuit je eigen kunnen in staat bent om je dromen en doelen te realiseren. Alleen weet je niet altijd hoe je dat aan moet pakken. Graag deel ik met je hoe dat bij mij ging.

Dat ik sociaal ben wist ik allang en dat ik makkelijk praat wist ik ook allang. Maar om dat te vertalen naar een betaalde baan viel nog niet mee. Als mensen mij vroegen: “Wat wil jij gaan doen qua werk?” wist ik alleen maar dat het “iets met mensen” moest zijn, maar wat? Ik zag voor me dat ik op een fijne plek goede en zinvolle gesprekken voerde met lekkere koffie erbij, maar waar ging ik het dan over hebben?

Persoonlijke ontwikkeling

Dat antwoord kwam voor mij toen ik me mocht ontwikkelen bij een vorige werkgever. Ik kwam erachter dat een grote passie van mij het begeleiden en coachen van mensen is. Toen ik in aanraking kwam met loopbaanadvies vielen de puzzelstukjes voor mij op zijn plek: dit is wat ik wilde doen! Sinds 2008 werk ik als Loopbaanadviseur met heel veel plezier! Aangezien ik het belangrijk vind om me te blijven ontwikkelen, heb ik in 2013 de opleiding tot Vitaliteitscoach gevolgd en afgerond en in 2020 de opleiding tot Stress en Burn-out Coach. 

Nu lijkt het wellicht dat mijn proces heel makkelijk ging, maar niets minder is waar. Bij mij ging dit gepaard met de gebruikelijke ups en downs. Ook ik vond het heel spannend om me te ontwikkelen en te bewegen in mijn loopbaan. Maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!

Werken met plezier

Nu werk ik met veel plezier en doe ik het werk wat ik het liefste doe: mensen begeleiden in hun loopbaan en leven!
En dat is wat ik jou ook gun: het werk vinden en het leven leiden waarbij je jouw talenten, waarden en interesses kan inzetten zodat je vanuit zin en vertrouwen kan werken aan jouw toekomst waarin ruimte is gekomen voor meer rust en plezier.

Als je het zelf lastig vindt om die stap te zetten, help ik je graag die spanning weg te nemen! Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wellicht tot snel!


“En dat is wat ik jou ook gun: het werk en leven vinden waarbij je jouw talenten, waarden en interesses kan inzetten zodat je vanuit zin en vertrouwen kan werken aan jouw toekomst waarin ruimte is gekomen voor meer rust en plezier.”

Levensgenieter

socializen
Sascha Fokker Loopbaanadvies Zwolle

Ik vind het heerlijk om mijn vrije tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden. Samen genieten van vakanties, mooie gesprekken, een kop koffie of een lekker glas rosé vind ik het mooiste wat er is. 

Energiek

wandelen
Sascha Fokker Loopbaanadvies Zwolle

Hoe mijn ochtendritueel eruit ziet? Iedere ochtend wandel ik minimaal een half uur bij ons in de buurt. Ik krijg van de combinatie buiten en in beweging zijn veel energie, een heerlijke start van de dag. Vooral dat eerste kopje koffie daarna smaakt heerlijk! 

Passie voor…

basketball
Sascha Fokker Loopbaanadvies Zwolle

Ball is life! Als je eenmaal met het basketbalvirus besmet bent kom je er niet meer vanaf. I love it! In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij Landstede basketbal in Zwolle. Zo kan ik toch een mooie bijdrage aan de sport leveren nu ik zelf niet meer speel.