Retraite aan Zee!

EEN DAG VOOR BEZINNING IN JE WERK

Bij een Retraite trek je je even terug uit de waan van de dag, meestal in de natuur. En hoe fijn is het dan om na te kunnen denken over welke stappen jij nog wilt zetten in je loopbaan.

Wat zou je willen veranderen om meer plezier te krijgen in je werk?

Waar wil je meer van doen en waar wil je ook mee stoppen?

Wat zou een mooie volgende stap kunnen zijn voor jou in je werk?

KOM NAAR DE RETRAITE AAN ZEE!

Gun jezelf deze dag van bezinning in je werk in een relaxte omgeving.

Sascha Fokker Loopbaanadvies Zwolle

Fijne stiltewandeling en inzichtgevende opdrachten in de duinen

Genieten van een lekkere cappuchino of muntthee aan het strand

Heerlijk lunchen in een strandpaviljoen

Een inspirerende strandwandeling maken met fijne gesprekken

Nieuwe inzichten, focus en helderheid over de stappen die jij kunt zetten voor meer plezier in je werk

Afsluiting met een drankje om je successen te vieren

Vrijdag 4 oktober 2019

Bloemendaal aan Zee

We beginnen om 10.30 uur met een heerlijke kop koffie of thee bij strandpaviljoen San Blas, waarna we de duinen in en het strand op gaan voor de Retraite. We sluiten de dag af om 15.00 uur. Lunch en drankjes zijn inbegrepen.

Herken jij je in de situatie hieronder?

Door de waan van de dag en alle veranderingen op de arbeidsmarkt ben je wellicht veilig op je huidige werkplek blijven zitten. Maar ergens kriebelt het:  Wat is er nog meer? Wat kan ik nog meer?

Eigenlijk verlang je ernaar om eens stil te staan bij wat je echt zou willen. Welke doelen had ik mezelf ook alweer gesteld? Is dit nog steeds wat ik wil? Hoe zou het anders kunnen? Welke ambities had ik ook alweer? En hoe zet ik een eerste nieuwe stap in het vervolg van mijn loopbaan?

Een Retraite aan Zee helpt je daarbij!

Je wordt je weer bewust van je wensen en doelen en komt daadwerkelijk in beweging! In de heerlijke omgeving van het strand en de duinen krijg je inzicht in wat jij nodig hebt om een stap verder te komen in de gewenste richting in je werk.

In een ontspannen setting met lekker eten en drinken gaan we aan het werk. Ik heb een super leuk programma bedacht waarbij je letterlijk in beweging komt om de eerste stap naar jouw gewenste toekomst te zetten.

"Prettig om, in deze omgeving, actief na te denken over waar je staat en waar je naar toe wilt."


"Waardevolle dag!"

"Heerlijk om met andere mensen in een kleinschalige groep deze Retraite te doen!"

Jouw investering voor deze Retraite

€ 95,-

DEEL DIT EVENT MET JE VRIENDEN

 

Al heel lang droomde ik erover om te coachen aan zee. Voor mij een magische plek!

Als kind gingen wij vaak op vakantie naar Spanje. Wat vond ik het heerlijk om tot rust te komen aan het strand na een druk jaar school en sporten. Alles was daar “tranquila” en “mañana”, heel relaxed dus. Dat gevoel is nooit weggegaan. Toen ik een collage maakte over hoe ik mijn werk voor me zag in de toekomst, kon het bijna niet anders dan dat daar foto’s op stonden van mensen die gecoacht werden aan zee. Vanaf dat moment wist ik zeker: dat wil ik ook!

Wil jij ook inzicht in wat je werkelijk wilt en concrete stappen zetten?

Dan ontmoet ik je graag op 4 oktober aan zee om er samen met jou een heerlijke Retraite van te maken!

Laatste dag in 2019

Vrijdag 4 oktober

Referentie

"Drie maanden later ben ik weer terug aan het strand waar ik het ‘Retraite aan Zee’ programma heb gevolgd, georganiseerd door Loopbaancoach Sascha Fokker. Ik blik terug op een inspirerende en waardevolle middag! De zee gaf rust en ruimte in mijn gedachten. En door buiten in beweging te zijn, zowel fysiek als mentaal, kwam ik sneller tot mezelf. Tijdens dit proces werd ik enthousiast en deskundig begeleid door Sascha. Ze had hiervoor een aantal oefeningen bedacht, met voldoende ruimte voor reflectie en bezinning. Ze stelde de juiste vragen, goed aanvoelend welke mij verder zouden helpen. Door haar positieve energie ging ik denken in kansen en mogelijkheden en buiten mijn ‘comfortzone’. Hierdoor ontstond voor mij weer een bewuster en breder beeld van waar ik nu sta, waar ik naar toe wil en hoe ik daar kan komen. Ik zou dit bezinnings- en coachingsprogramma aan zee zeker aanraden aan iedereen die even een pas op de plaats wil maken en graag verder geholpen wil worden in zijn of haar loopbaan. Voor een fijne balans tussen de rust van de zee en de enthousiaste en creatieve inbreng van Sascha ben je bij haar hiervoor aan het juiste adres!"

Cecile Dekkers

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Sascha Fokker Loopbaanadvies
Dokter van Deenweg 108 | 8025 BK Zwolle
06 27376968 |info@saschafokker.nl